Chalet Urmel

Chalet Urmel huren voor een vakantie?

Wij wij vinden het leuk om ook andere gasten te laten genieten van onze woning en het uitzicht over de bergen. Wij verhuren rechtstreeks via de website van Micazu.

U kunt onze verhuur-website bij Micazu bezoeken. Hierop staat alle actuele informatie of de woning nog beschikbaar is en kunt u rechtstreeks via deze site boeken. Hiervoor betaald u niets extra's.

De Micazu-website bereikt u via deze link. Als u wilt reserveren, dan raden wij aan om dit via deze site te doen.

 

Prijzen:

Wij hanteren een hoog- , midden en laagseizoen tarief. In onderstaande tabel wordt weergegeven wanneer de verschillende tarieven gelden. Er kan alleen voor een hele week geboekt worden, waarbij de aankomst en vertrek op zaterdag plaatsvindt. Uitzonderingen hierop zijn uiteraard mogelijk, maar alleen in overleg.

tabel

In het overzicht staan de prijzen per week. De kleur komt overeen met de kleur in het beschikbaarheid overzicht, onder aan de pagina. Daarbij komt een vergoeding voor een eindschoonmaak van 95,=, en eventueel een vergoeding voor het bedlinnen voor gebruik van een 3e en 4e bed. Bij de huur voor twee personen is dit inbegrepen.

Inbegrepen in de prijs is electriciteit, warmwater en verwarming. Daarnaast het gebruik van de niet-overdekte parkeerplaats. In de winterperiode vragen we een extra bijdrage van 50,00 voor energiekosten.

Niet inbegrepen bij de prijs is "Kur- und Herbergungstaxe" van de gemeente Beatenberg, oftewel de toeristenbelasting:

Voor volwassenen: sFr. 3,80 ( 3,80) per dag, voor kinderen (6-16 jaar) sFr. 1,80 ( 1,80) per dag (prijspeil jan. 2015, prijswijzigingen voorbehouden). Deze toeristenbelasting dient ter plaatse te worden voldaan, en geeft o.a. recht op gratis busvervoer in het dorp, naar Interlaken en Habkern, en korting bij diverse banen en restaurants.

Mochten er verschillen zitten in de prijzen op deze website en die van Micazu, dan gelden die van de Micazu website. Die website wordt altijd actueel gehouden.

 

Reserveren:

Als u reserveert, dan reageren wij binnen twee dagen per e-mail op uw aanvraag. Daarna krijgt u per e-mail de huurovereenkomst toegestuurd. Deze huurovereenkomst,die u verder invult en ondertekend, kunt u aan ons retouneren. Daarnaast doet u de vastgestelde aanbetaling. Zodra het contract en de aanbetaling binnen is, is de reservering definitief.

Mochten wij niet reageren op uw aanvraag, dan is er technisch iets misgegaan, en is uw aanvraag niet bij ons binnengekomen. Neemt u dan even telefonisch contact met ons op.

Wilt u reserveren in een periode die (gedeeltelijk) in optie is, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen dan overleggen met u over de mogelijkheden.

Uiterlijk 4 weken voorafgaand aan uw geboekte periode maakt u het resterende bedrag over, inclusief de schoonmaakkosten (verplicht) en een borg van 100,= . Daarna krijgt u de sleutel van de woning. De borg krijgt u ongeveer 2 weken na afloop van uw vakantie retour gestort.

 

Wanneer is de vakantiewoning nog beschikbaar?

In onderstaand schema staat een overzicht wanneer de woning nog vrij is. Dit schema is niet altijd helemaal actueel. Een actueel overzicht vindt u op de Micazu-website. Klik daarvoor op deze link.

tabel
Uitzicht

Uitzicht

relax fauteuil

Relax fauteuil

chalet

Alpenweide

chalet

Winter

chalet

Wandelen in de omgeving

thunersee

Uitzicht over de Thunersee

omgeving

Tussen de koeien

wengen

Bergdorp Wengen

© www.urmel.nl