De inrichting

Ons chalet

Chalet Urmel is de bovenverdieping van een twee familiehuis, met ieder een aparte ingang. Het is een goed en compleet ingerichte vakantiewoning. De woning is een niet-roken woning en van allelei gemakken voorzien. Omdat de woning door ons vaak als vakantie woning wordt gebruikt, ademt de woning een gezellige sfeer uit en is er tevens draadloos internet en een computer beschikbaar. Verder willen wij ook andere mensen laten genieten van onze woning en verhuren wij de woning een aantal weken per jaar.

De woonkamer

De woonkamer is voorzien van een 2,5 zits bank met hocker, een lekkere fautuile, een ruime eetkamertafel met 4 stoelen. Televisie met satellietschotel is aanwezig, zodat diverse televisiezenders kunnen worden ontvangen, zowel Nederlands als Zwitsers. De verwarming is op electriciteit te regelen door middel van een thermostaat. Electrische verwarming is een dure manier van verwarmen, zodat zorgvuldig gebruik van de verwarming aan onze gasten wordt gevraagd.

De keuken

De keuken is voorzien van een electrische 4 pits kookgelegenheid met oven. Ook is een vaatwasser, een aparte magnetron, koffie apparaat en waterkoker aanwezig. Uiteraard is er voldoende servies, bestek en andere kookgerei. Verder is de keuken voorzien van een koelkast met een vriesvak. Handdoeken, theedoeken en vaatdoeken zijn aanwezig.

In warm water wordt voorzien door een boiler van ruim 120 liter. Het water uit de boiler is erg heet. Bij normaal gebruik is dit voldoende voor een dag. Het is zo geregeld dat de boiler door middel van nachtstroom weer wordt opgeladen.

Het sanitair

De badkamer is voorzien van een ligbad, enkele wastafel met spiegelkast en toilet.

De slaapkamers

Er zijn twee slaapkamers aanwezig. De hoofdslaapkamer is voorzien van een tweepersoons bed van 1.80 meter breed, 2 meter lang, 2 afzonderlijke matrassen met een verstelbaar hoofdeind. Verder een inbouw kast, openslaande ramen op het oosten met een prachtig uitzicht op het dorp.

De andere slaapkamer grenst direct aan de woonkamer. Hierin staat een eenpersoons bed met een volwaardig onderschuif bed, beide met lattenbodem. Ook hierin is een inbouw kast aanwezig. Verder een klein bureau met computer, waar u gebruik van kunt maken.

Balkon

Op het balkon staan een tafel met tuin-ligstoelen. Een zonnescherm en parasol zijn aanwezig.